Zomertennis bij Tennis- vereniging De Hoven

ZUTPHEN - Tennis is een leuke activiteit om lekker fit te blijven in de zomerperiode. Tennisvereniging De Hoven biedt daarom deze zomer een tijdelijk tennislidmaatschap teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge bij TV de Hoven.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij spelers onbeperkt kunnen tennissen. Daarnaast is het mogelijk om in juni vijf tennislessen te volgen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. In september kan men meedoen aan het tennistoernooi bij TV de Hoven, maar ook aan alle KNLTB toernooien in de regio bij andere clubs.

De kosten voor 4 maanden onbeperkt tennissen zijn te vinden op de website. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging De Hoven, 06 - 224 144 56 of ledenadministratie@tvdehoven.nl.


www.tvdehoven.nl