Thema-avond over ‘Narcisme’

ZUTPHEN - Ixta Noa organiseert dinsdagavond 17 mei 2022 een thema-avond over ‘Narcisme’. Gastspreker deze avond is Hilde Brettschneider. Hilde is psycholoog en ervaringsdeskundige en werkzaam in haar eigen praktijk 'RET jezelf'. Hier behandelt ze zowel narcisten als de slachtoffers van een narcist.

Op deze (interactieve) avond zal Hilde naast een informatief gedeelte/kennis tevens haar privé-ervaring met het narcisme delen. Daarnaast hoopt Hilde vooral veel input te krijgen van deelnemers aan de avond! Wat jullie ervaringen zijn en jullie mening is daarover... Naast een informatief gedeelte is er ruimte voor uitwisseling en vragen. 

De thema-avond ‘Narcisme‘ op dinsdag 17 mei 2022 is van 19.00 uur tot 21.00 uur. Inloop vanaf 18.30 uur met koffie en thee. Locatie: Praktijkhuis Ixta Noa, IJsselkade 9 in Zutphen. Bezoekers dienen zich vooraf aan te melden via zutphen@ixtanoa.nl. Tevens aangeven of je deze avond live, in het Praktijkhuis, wilt bijwonen of online deelneemt aan de bijeenkomst. Men ontvangt een bevestigingsmail van de aanmelding. De toegang is gratis. 

Ixta Noa heeft de afgelopen jaren diverse thema-avonden over psychologische problematiek georganiseerd. Dit zowel in Zutphen als enkele jaren geleden in Zutphen en Apeldoorn. Tijdens deze avond wordt een actueel thema belicht vanuit zowel expertise als ervaring. Doel van de avonden is om op een informele manier meer te weten te komen over psychische aandoeningen en het leven wat daarbij hoort. Voor mensen die daar direct of indirect mee te maken hebben, maar ook voor iedereen die wat meer daarover wil weten.

Het Praktijkhuis Ixta Noa is al meer dan 15 jaar een plek in Zutphen waar mensen met een psychisch verleden of heden terecht kunnen. Tijdens de openingstijden is er een laagdrempelige inloop waar ervaringsdeskundigen werken die iets soortgelijks hebben meegemaakt en van daaruit anderen in hun leven verder helpen.

Ixta Noa is een landelijke organisatie, die behalve Praktijkhuizen in Zutphen, Nijmegen, Enschede, Groningen en Leeuwarden, ook online hulp biedt, voorlichtingen geeft in teams, gastsprekers opleidt en op afdelingen van GGZ-instellingen ervaringsdeskundigen inzet.