Stijn Obdeijn en Koen Eitjes vieren het winnende doelpunt van Koen. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys weet achterstand om te buigen naar overwinning

WARNSVELD - Zondag 13 maart stond de wedstrijd tegen Turkse Kracht, in Deventer, op het programma.

In de 18e minuut kwam Turkse Kracht op voorsprong en moesten de mannen van trainer Michel Feukkink vol in de aanval. Een vrije trap voor Warnsveldse Boys belandde 8 minuten later hard tegen de lat, de bal kwam in het bezit van Turkse Kracht en vanaf 25 meter trapte Turkse Kracht de bal over keeper Erik Wijnbergen heen en keek Warnsveldse Boys tegen een 2-0 achterstand aan.

Kort daarop kwam dan toch het antwoord van Warnsveldse Boys. Jarvin de Haan weet de bal vanaf 25 meter in de korte hoek te schieten, vlak voor de rust is het 2-1.

Na de rust was Warnsveldse Boys de bovenliggende partij, met in de 51e minuut een belangrijke redding van Warnsveldse Boys keeper Erik Wijnbergen. In de 1 op 1 met een speler van Turkse Kracht wist hij de juiste keuze te maken en kon door een hele knappe redding voorkomen dat Turkse Kracht op een 3-1 voorsprong kwam.

Wederom twee ballen kort op elkaar op de lat bij Turkse Kracht maar in de 72e minuut kwam Bart Spijkers dan toch tot een scoren. Echter werd dit doelpunt op bijzondere wijze afgekeurd wegens buitenspel.

Nog geen 10 minuten later werd Jesper Nachtegaal in het strafschopgebied onderuitgehaald en kreeg Warnsveldse Boys een penalty toegewezen, welke goed werd benut door Stijn Obdeijn.

In de 90e minuut een schitterende kopbal van Koen Eitjes en wist Warnsveldse Boys zich verzekerd van de overwinning. Warnsveldse Boys toonde vandaag zijn veerkracht en wist de 2-0 achterstand om te buigen naar een 2-3 overwinning, waardoor de Boys de aansluiting met de top behouden en op jacht gaan naar de periodetitel.