De IJsselzangers. Foto: PR
De IJsselzangers. Foto: PR

IJsselzangers zingen uit volle borst bij de
Bibliotheek

ZUTPHEN - Bij de Bibliotheek in Zutphen kun je op maandagavond 4 april van 19.30 tot 21.30 uur luisteren naar een van de eerste openbare repetities van 2022 van het ruim 70 jaar bestaande mannenkoor De IJsselzangers. Vandaag de dag zingen maar liefst 30 enthousiaste mannen een divers repertoire bestaande uit o.a. klassieke en moderne nummers. 

De Bibliotheek is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Daarom zijn er bij de Bibliotheek regelmatig verschillende activiteiten. Ook op het gebied van muziek. Voor de allerkleinsten is er tweewekelijks een Boekenpret moment. Voor de volwassen bezoeker is er ook vaak een muziekevenement. Op maandagavond 4 april staat het mannenkoor De IJsselzangers op het programma bij de Bibliotheek in Zutphen. 

Over de IJsselzangers
Samen met de bevlogen dirigent brengt het koor een grote verscheidenheid van liederen ten gehore. Het koor heeft wekelijks een repetitieavond op de maandag en er is regelmatig een optreden. Mannen die zich aan willen sluiten bij het koor zijn van harte welkom. Ook als je denkt dat je onvoldoende zangkwaliteit hebt. Ook het niet kunnen lezen van muzieknoten is geen belemmering. Je kunt rekenen op hulp van de ervaren zangers. De sfeer binnen het koor staat in het teken van muzikaliteit en saamhorigheid. Secretaris Harrie van Hall kan meer informatie geven en is te bereiken via 06 – 25 11 63 74 of harrievanhall@gmail.com.

Aanmelden voor deze muzikale avond kan via de Activiteitenagenda op de website: graafschapbibliotheken.op-shop.nl/3400/ijsselzangers/04-04-2022.  Kosten: 2,50 euro (zowel voor leden als niet-leden).