Enquête over toekomstige horeca werk-leerplek voor patiënten van GGNet

Geef je mening en win een gratis lunch

WARNSVELD - GGNet heeft een leer-werkbedrijf opgezet voor patiënten om via een leer-werktraject het herstel te bespoedigen en beter voorbereid te zijn op een terugkeer in de samenleving. Eén van deze leer-werkplekken is een toekomstige horecagelegenheid op de locatie Warnsveld (Vordenseweg 12) waarvan ook bezoekers en omwonenden gebruik kunnen maken. Om goed aan te kunnen aansluiten op de wensen van toekomstige bezoekers van het restaurant vraagt GGNet aan belangstellenden om een enquête in te vullen.

GGNet ontwikkelt de locatie Warnsveld de komende manieren op zo’n manier dat het een fijne en veilige plek is voor patiënten, medewerkers en bezoekers, een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Sociale interactie is namelijk onmisbaar in het herstel- en re-integratieproces van patiënten. Hierbij past een omgeving die onderdeel is van de samenleving en waar ook bezoekers of mensen uit de omgeving zich welkom en prettig voelen om te verblijven. In 2023 zal het hoofdgebouw op de locatie Warnsveld grondig gerenoveerd worden, waarna het huidige Werk(t) café gaat verhuizen naar het hoofdgebouw. Daarmee krijgt het gebouw, naast een kantoorfunctie, een ontmoetings- lunch-, avondeten-, catering- en winkelfunctie. Iedereen kan gebruik maken van deze horecagelegenheid: gasten, personeel, bezoekers, omwonenden en patiënten (met hun bezoek).

Vul de enquête in
Ga jij gebruik maken van het nieuwe restaurant op de locatie GGNet Warnsveld? En welk aanbod heeft dan jouw voorkeur? Ga je voor gezonde streekproducten of eet je liever een pizza? Geef je mening en vul de enquête op ggnet.nl/nieuws. Onder de deelnemers wordt een gratis lunch voor twee personen verloot.