Al kliederend ontdekken wat geloven inhoudt

ZUTPHEN - Op zondag 20 februari organiseert de Protestantse Gemeente Zutphen weer Kliederkerk in kerkgebouw De Wijngaard aan de Wilhelminalaan 3 in Zutphen.

Tussen 14.00 en 16.00 kunnen jong en oud op een creatieve manier meer te weten komen over het verhaal van Esther, een Judees meisje dat de vrouw wordt van de Perzische koning Ahasveros.

Met Kliederkerk, een Nederlandse versie van het concept ‘Messy Church’ uit Engeland, kunnen kinderen, jongeren en hun ouders op hun eigen manier ontdekken wat het Bijbelboek in deze tijd voor betekenis kan hebben. Er is voor elk wat wils. Zo worden er bijvoorbeeld Hamansoren gebakken, kunnen mensen creatief aan de slag en voor kinderen vanaf 8 jaar is er zelfs een escaperoom waar ze door verschillende puzzels en raadsels op te lossen kunnen ontsnappen. Na het uurtje ‘kliederen’ wordt een korte viering gehouden. De dag wordt afgesloten met lekkere, zelf meegebrachte hapjes en drankjes.

Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Meer weten of aanmelden? Bekijk de Facebookpagina ‘Kliederkerk Zutphen’ en/of stuur een mail. 


kliederkerkzutphen@gmail.com