Inschrijven Academie Zutphen

ZUTPHEN - Loop je al een tijdje rond met een goed idee? Dan is nu het moment om ermee aan de slag te gaan. Academie Zutphen roept iedereen die een goed idee heeft en dit zelfstandig in de wereld wil zetten op zich aan te melden vóór 26 februari.

Academie Zutphen is er voor ondernemende mensen. Voorwaarden om deel te nemen zijn een goede motivatie en een plan waar de Zutphense samenleving beter van wordt. In zes sessies ga je met de groep deelnemers je eigen plan uitwerken tot een zelfstandig project of een eigen onderneming. 

De groep wordt begeleid door Ben Koeze en Jaap Nieuwmeijer van Stadsonderneming Zutphen. Ben heeft startende ondernemers in diverse sectoren begeleid in zijn werk voor Social Enterprise en met zijn bedrijf 'Ons Mannetje'. Enkele Zutphense ondernemers brengen als gastsprekers inspiratie en kennis in. En natuurlijk helpen de deelnemers elkaar waar mogelijk. De tweewekelijkse werksessies starten op dinsdagavond 8 maart bij Proeflokalen in Zutphen.

Stadsonderneming Zutphen organiseert al sinds 2016 Academie Zutphen. Oud-deelnemers kijken met voldoening terug. De ervaringen van oud-deelnemers vind je op www.stadsondernemingzutphen.nl.

Voor meer informatie bel je met Ben Koeze (06 - 229 84 668). Aanmelden doe je via info@stadsondernemingzutphen.nl Na je aanmelding volgt een intakegesprek.

Academie Zutphen is een initiatief van Stadsonderneming Zutphen, een onafhankelijke stichting die initiatieven van burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties ondersteunt. Zo wil ze een beweging op gang brengen waarin mensen meer zelf organiseren.


www.stadsonderneming zutphen.nl