Morssinkhof-Rymoplast heeft vacatures voor diverse functies. Foto: PR
Morssinkhof-Rymoplast heeft vacatures voor diverse functies. Foto: PR

Bijdragen aan een circulaire economie? Solliciteer bij Morssinkhof-Rymoplast

LICHTENVOORDE - De Morssinkhof-Rymoplast Groep is een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring in het recyclen van kunststoffen. Het bedrijf heeft inmiddels 10 locaties verdeeld over heel Europa, waarvan 2 bedrijven in Lichtenvoorde gevestigd zijn. In Lichtenvoorde werken ongeveer 150 medewerkers. Met deze groep mensen werken we samen aan een duurzame toekomst! Binnen ons familiebedrijf is de Achterhoekse no-nonsense mentaliteit en een informele werksfeer kenmerkend.

Duurzaamheid
Als bedrijf leveren wij gerecyclede plastic grondstoffen voor kunststofverwerkende bedrijven. De grondstoffen die Morssinkhof Plastics Lichtenvoorde produceert worden gebruikt om nieuwe verpakkingen te maken, met name grotere producten. Zoals bijvoorbeeld (ribbel-)buizen, kratten, bakken, kliko’s en pallets. Daarmee is het bedrijf één van Europa’s grootste producenten van hoogwaardig herwonnen grondstoffen en bedient de Europese markt, variërend van kleine bedrijven in de kunststofverwerkende industrie tot ’s werelds grootste multinationals. Daar mogen we best trots op zijn!

Als bedrijvengroep werken we elke dag aan het verbeteren van onze producten en technieken. Wij laten met onze bedrijven zien dat er met hoogwaardige recycling kringlopen gesloten kunnen worden waardoor onder andere de CO2 uitstoot enorm beperkt wordt. Kortom, recycling heeft de toekomst!

Functies
Recycling van plastics is een arbeidsintensief werk, waarbij het belangrijk is om de kwaliteit nauwlettend in de gaten te houden. We zoeken daarvoor flexibele, proactieve en gemotiveerde collega’s. We hebben binnen onze organisatie diverse functies onder andere in productie (2 of 3 ploegen), logistiek (dagdienst), technische dienst (dag- en storingsdienst) en kantoor.

Wil jij net als wij een steentje bijdragen aan een circulaire economie en heeft ons bedrijf jouw interesse gewekt, neem dan snel een kijkje op onze website en bezoek onze vacaturepagina:


www.morssinkhofplastics.nl/werken-bij