Boekjes & Babbels in de Bibliotheek

Boekjes & Babbels in de Bibliotheek

WARNSVELD - Graafschap Bibliotheken start weer met Boekjes & Babbels, een voorleesmoment in de Bibliotheek voor jonge kinderen en hun ouder/verzorger. 

Bij Boekjes & Babbels kunnen jonge kinderen, maar ook hun ouder/verzorger, genieten van voorlezen, zingen, luisteren en bewegen op muziek. Al deze ingrediƫnten dragen bij aan de onderlinge band tussen ouder en kind maar ook trainen de kleintjes spelenderwijs hun luister- en concentratievermogen. Sietske Vonck van Doremiesje zorgt voor de invulling van dit voorlees- en muziekuurtje.

Locatie en startdatum
Boekjes & Babbels is iedere twee weken in de Bibliotheek van 10.00 tot 11.00 uur. In Lochem wordt gestart vanaf 24 januari, in Gorssel vanaf 20 januari en in Warnsveld vanaf 27 januari. Meer informatie, aanmelden en details, zie de website www.graafschapbibliotheken.nl

Deelname aan Boekjes & Babbels is gratis. Omdat maar een beperkt aantal deelnemers mag worden toegelaten, is aanmelden via de website verplicht. Net als de 1,5 meter regel en een mondkapje (voor volwassenen). Ook tijdens het zitten. Kijk op de website www.graafschapbibliotheken.nl/agenda voor alle data en aanmelden.