Kies Bewust Lokaal gaat voor duo-lijsttrekkers Bert Jansen en Petra Ackermans

Kies Bewust Lokaal gaat voor duo-lijsttrekkers Bert Jansen en Petra Ackermans

ZUTPHEN - De leden van Kies Bewust Lokaal hebben gekozen voor het duo-lijsttrekkerschap. De ervaren bestuurder en politicus Bert Jansen en een gedreven raadslid Petra Ackermans gaan samen de kar trekken voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14,15 en 16 maart 2022.

"Samenwerken en dicht bij de inwoners en ondernemers staan is onze aanpak en invulling. Lokale vragen samen lokaal oplossen en invullen op basis van samen werken. Het 'Doelgerichte punten' programma 2022 – 2026 dat samen met inwoners en ondernemers is opgesteld wordt binnenkort gepresenteerd.", zo laten ze weten. 

De kandidaten op de lijst zijn een afspiegeling van de samenleving. Gedreven in het oplossen en voorkomen van problemen. Het zijn professionals met kennis en ervaring op gebied van bestuur, duurzaamheid, energietransitie, financiën, ondernemerschap, met veel aandacht voor transparant bestuur. 

"Met twee ervaringsdeskundige op het gebied van armoedebestrijding willen wij een slag gaan slaan in het sociaal domein en voor werk en inkomen inzetten om sneller aan het werk te komen. Nauwer contact tussen inwoner en gemeente. Op het gebied van wonen hebben wij de deskundigheid in huis om de problemen welke wij binnen de gemeente dienen op te lossen ook daadwerkelijk aan te pakken. Daarnaast maken de kandidaten die zich hard maken op het gebied dierenwelzijn, wet- en regelgeving, handhaving. Zo is er een team samengesteld welke de kennis en kunde hebben om in elke wijk binnen onze gemeente een leefbare samenleving te bevorderen. Het is ontzettend goed om te zien hoe inwoners zich aanmelden om deze nieuwe partij te ondersteunen en mee te praten hoe het anders moet. Niet alleen in het stemhokje ook tijdens raadsperiode van vier jaar moeten de lijnen kort zijn. Wij hebben geluisterd naar de inwoners en gaan een omslag maken. Het kan en moet anders!"

Kandidatenlijst
1. Bert Jansen
2. Petra Ackermans
3. Aranka Verwoort
4. André Nijenhuis
5. Jefta Maarsen
6. Anton Menkveld
7. Ghislaine Bouwmeister
8. Heini Papperse
9. Marianne Vennegoor
10 Raymond Kraassenberg
11.Marjon Smulders
12. André Holtslag
13. Evert Jan Rieksen

Bert Jansen is de afgelopen jaren fractievoorzitter, raadslid en vervangend voorzitter van de gemeenteraad. Hij is verbindend, innovatief, vernieuwend en heeft samen met Petra Ackermans namens de partij een hoofdrol in de verkiezingscampagne en debatten. Visie, missie en 'Doelgerichte punten' programma 2022 – 2026 zijn daarbij altijd het uitgangspunt, zowel in- en buiten de gemeenteraad.

Petra Ackermans heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als fractievoorzitter, raadslid en forumvoorzitter. Als moeder van drie kinderen, lokale onderneemster en oprichtster van stichting Parentshouse en het Scheidingsloket, zet zich al jaren in op maatschappelijk vlak voor de Zutphense en Warnsvelds samenleving. 


KiesBewustLokaal.nl