Fermata. Foto: PR
Fermata. Foto: PR

Fermata zingt kerstmuziek in de bibliotheek

ZUTPHEN - Op zaterdag 18 december zingt Fermata van 14.00 tot 15.00 uur kerstmuziek in de bibliotheek van Zutphen aan het Broederenkerkplein 2. De bibliotheek is op dat moment gewoon geopend, dus men kan boeken uitzoeken onder het genot van christmas carols.

Een maand geleden verzorgde Fermata een concert met muziek en gedichten rondom Allerzielen. De bibliotheek was tot de laatste plaats bezet en het publiek was erg enthousiast. Nu komt er een vervolg in de vorm van het zingen tijdens openingstijden van de bibliotheek.

Plaats voor twee bassen
Fermata is een koor dat zingt op momenten van afscheid, zoals een begrafenis of uitvaart. Maar ook zingen zij op bijzondere momenten zoals een jubileum, herdenking, kerstconcert, opening of verbintenis. De leden van Fermata repeteren wekelijks op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in buurthuis ’t Nut in Warnsveld. Het koor staat onder leiding van Paulien Roos-Bik.

Fermata heeft ruimte voor twee bassen. Meer informatie is verkrijgbaar bij de secretaris van het koor, Constance Zijderhand: 06 - 2268 2263 of info@fermatazutphen.nl.


fermatazutphen.nl