Gea Oosterveld had eerder een eetcafé en weet alles over smaak. Foto: PR

Gea Oosterveld had eerder een eetcafé en weet alles over smaak. Foto: PR

Koken binnen je budget

ZUTPHEN - Houd je van koken? Vind je het leuk om nieuwe recepten te proberen? Doe mee met deze cursus en ontdek dat gezond en lekker koken niet duur hoeft te zijn.

Iedere bijeenkomst maakt men samen een aantal recepten om na afloop gezamenlijk te eten. Tijdens de cursus is er aandacht voor gezondheid. Ook worden tips gegeven over lekker koken met weinig geld. De cursus wordt gegeven door voedselcoach Gea Oosterveld en Judith Kars. Soms nodigen ze een gast uit.

Waar en wanneer?
Je kunt de cursus op twee plekken doen: Wijkcentrum Waterkracht in het Waterkwartier vanaf maandag 13 december tot 31 januari, van half tien tot twaalf uur (niet in de kerstvakantie). En Buurtcentrum de Uitwijk op Winkelcentrum de Brink, vanaf maandag 14 december om tot 1 februari, van half tien tot twaalf uur (niet in de kerstvakantie).

De kosten bedragen 1 euro per les. De prijs is laag zodat mensen met weinig inkomen mee kunnen doen. Voor informatie en aanmelden: Bel of app 06 - 12921712 (Gea) of 06 – 44271732 (Judith). 

Meer dan koken
In deze cursus draait alles om koken en gezellig samen eten. Ondertussen ontdek je meer dan koken. Zo maak je de stap naar een gezonde levensstijl. De cursus wordt georganiseerd door Van A tot Zutphen in opdracht van het Taalhuis Lochem-Zutphen en Gemeente Zutphen. Andere partners zijn: MPower, Voedselbank, De Uitwijk, Wijkcentrum Waterkracht, Wijkteam de Zuidwijken en het Torenfonds.