Yanick Nagtegaal in duel met een speler van Albatross. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys verliest dure punten tegen Albatross

WARNSVELD - Zondag 21 november speelde Warnsveldse Boys in Ugchelen tegen Albatross. Speelden de mannen uit Warnsveld vorige week nog een sterke wedstrijd in de strijd om de beker, deze zondag was het spel niet goed genoeg om punten mee naar huis te nemen. Lange tijd bleef de stand gelijk, maar in de 45e minuut, vlak voor rust, wist Albatross op een 1-0 voorsprong te komen. De tweede helft was er weinig verbetering, en ondanks dat Warnsveldse Boys tegen een achterstand aanhikte, lukte het niet om tot scoren te komen. Pas in de 82e minuut was het wederom Albatross die de bal in het net van keeper Erik Wijnbergen wist te krijgen, 2-0. Ondanks het slordige spel lukte het Warnsveldse Boys om in de 85e minuut de 1-2 op het scorebord aan te tekenen, door een doelpunt van Jesper Nachtegaal, maar kon het de achterstand niet meer ombuigen naar een gelijkspel, en liet ze hiermee dure punten liggen in de 3e klasse D.

Dinsdag 23 november speelt Warnsveldse Boys in de volgende ronde van de Achterhoek Cup de wedstrijd tegen Vios Beltrum, om 20.00 uur op eigen terrein. Op zondag 28 november strijdt Warnsveldse Boys in de competitie tegen de nummer 3 WWNA, om 14.00 in Warnsveld.