Jesper Nachtegaal in het groen witte shirt. Foto: Suzanne Halfmouw

Een zuur punt voor de
Warnsveldse Boys

WARNSVELD - De Warnsveldse Boys behaalden op dinsdag 12 oktober een overwinning op AD’69 in de eerste ronde van de Achterhoekcup en op zondag 17 oktober ging de club op jacht naar drie punten tijdens de vierde speelronde in de competitie, tegen ABS in Bathmen.

De ploeg uit Warnsveld begon sterk aan de wedstrijd, en in de 19e minuut wist Jarvin de Haan de keeper van ABS op een knappe manier te passeren, waardoor de 0-1 op het scorebord tevoorschijn kwam. Na deze treffer was het echter ABS die meerdere grote kansen kreeg op de gelijkmaker, maar ze wisten deze niet te benutten en zo gingen beide teams met een 0-1 stand de rust in. Na de rust was ABS wederom de betere ploeg maar was het Warnsveld die de kans wel wist te benutten; vanuit een vlijmscherpe counter scoorde Jarvin de Haan in de 73e minuut de 0-2 voor de ploeg van trainer Michel Feukkink. ABS ging echter vol in de aanval en in de 79e minuut wisten ze dan toch het net achter de doelman van de Warnsveldse Boys te vinden: 1-2. Tot de laatste seconde bleef het spannend, ABS kreeg nog meerdere kansen op de gelijkmaker, maar het lukte ze pas ver in blessuretijd om de gelijkmaker te maken. Een zuur punt voor de mannen uit Warnsveld, maar wel een terechte uitslag.

Zondag speelt Warnsveldse Boys om 14.00 uur thuis tegen SV Vaassen.