Gitarist en initiatiefnemer van Uffie’sLive Jam Frank Ong-Alok. Foto: Fleur Tolman
Gitarist en initiatiefnemer van Uffie’sLive Jam Frank Ong-Alok. Foto: Fleur Tolman

Open podium: Uffie’s Live Jam

ZUTPHEN - Op zondag 7 november start er een nieuwe jamsessie annex open podium onder de naam Uffie’s Live Jam in de gewelvenkelder van Uffie’s aan de Houtmarkt 71 in Zutphen. In deze nieuwe opzet mag elke muzikant of zanger(es) zijn of haar kunnen komen tonen.

Het is een laagdrempelig podium waarbij iedereen mee kan jammen met  eigen instrument of stem. Het is ook mogelijk om met een eigen bandje te komen spelen. Er staat een backline aan instrumentarium inclusief drumstel en piano. Dus de muzikant hoeft slechts zijn of haar eigen gitaar, evt. FX apparatuur, blaasinstrument of drumstokken mee te nemen. De basisapparatuur is dus aanwezig. Jong en oud mag zich aanmelden om mee te doen. 

De eerste keer wordt het thema ‘Freedom' als rode draad gebruikt voor de muziek. Maar iedereen mag zelf weten wat voor muziek die wil laten horen. Solo, duo, trio of met een aldaar samengestelde band. Veel is mogelijk en alles kan. Ook qua stijl. Opgeven van te voren is handig om in elk geval een plekje te krijgen in het programma. En dat kan door een mailtje te sturen naar fttp@planet.nl of app naar 06 - 444 049 52. Het start om 15.00 uur en het duurt tot circa 17.30 uur. De toegang is vrij en een vrijwillige gift is welkom ten behoeve van de apparatuur en organisatie.