Ondernemersdebat tijdens het Ondernemerscafé Zutphen

Ondernemersdebat tijdens het Ondernemerscafé Zutphen

ZUTPHEN - Op donderdag 28 oktober gaan de bezoekers van het Ondernemerscafé Zutphen met elkaar in debat bij Restaurant De Pauw in Warnsveld, aanvang 18.00 uur.

Het Ondernemerscafé is bedoeld om ondernemers met elkaar in gesprek te brengen, zodat die elkaar beter leren kennen en van daaruit iets voor elkaar kunnen betekenen. Als ondernemer is het ook gewoon fijn om af en toe eens te sparren met andere ondernemers. Want hoeveel verschillende meningen en zienswijzen deelt men met elkaar? Iedereen ziet alles vanuit een eigen perspectief. Je eigen zienswijze en blikveld verbreden kan je wereld behoorlijk verrijken. Het Ondernemerscafé wil dit gesprek faciliteren door een dialoogavond te organiseren. Aan de hand van prikkelende stellingen over ondernemerschap gaat men met elkaar het gesprek aan. Een gesprek dat zich niet slechts beperkt tot de ondernemers aan je eigen tafel. Een plenaire dialoog dus over ondernemerschap in het algemeen. De organisatie zorgt voor een aantal prikkelende stellingen, maar wie zelf een pittige stelling of dilemma heeft, kan dit bij aanmelding aandragen.

Het geheel wordt vooraf gegaan door een maaltijd en een goed glas. Aanmelden kan via Eventbrite (https://bit.ly/3AhhRaN) voor dinsdag 26 oktober 17.00 uur.