De Mardi Gras Jazzband uit België. Foto: Cor Dekker

De Mardi Gras Jazzband uit België. Foto: Cor Dekker

Mardi Gras Jazzband terug bij The Peacock

Mardi Gras Jazzband terug bij The Peacock

WARNSVELD - In november 2018 beleefde Jazz at The Peacock een daverende seizoenstart met een optreden van deze Belgische band in Fort Bronsbergen. De Mardi Gras is niet alleen bij onze zuiderburen mateloos populair: op grote Europese festivals zijn de mannen van trombonist en leider Paul Callebaut steevast van de partij. En zondag 17 oktober van 14.30 tot 17.00 uur zijn ze in Warnsveld bij De Pauw aan de Rijksstraatweg 11.

Callebaut fungeert ook als spreekstalmeester en doet dat op komische wijze. Een concert van de Mardi Gras staat garant voor een middagje jazz op hoog niveau. Met een uiterst breed en gevarieerd repertoire, van classic New Orleans, deltablues en gospels tot raggtime en Carribbean jazz, weten de bevlogen virtuozen van deze band de zaal het ene moment tot groot enthousiasme te brengen en bij het volgende nummer muisstil te krijgen. 

Entree is alleen mogelijk op vertoon van QR-code (op telefoon of uitgeprint) of een negatief testbewijs van maximaal 24 uur oud. Daarnaast dient ook een identiteitsbewijs te worden getoond. Entree: 10 euro.