De eerste 'Salon op Zondag' werd geopend door wethouder Mathijs ten Broeke. Foto: PR

De eerste 'Salon op Zondag' werd geopend door wethouder Mathijs ten Broeke. Foto: PR

Eerste Salon op Zondag in Odensehuis

ZUTPHEN -  In september 2020 is Odensehuis Zutphen verhuisd naar de Martinetsingel 60 in hartje Zutphen. Vanwege de coronamaatregelen was het niet mogelijk om eerder een feestelijke opening te organiseren. Maar nu kon er alsnog een feestelijke bijeenkomst georganiseerd worden. Met de hulp van MPower, een stichting die sociale (burger-) initiatieven in Zutphen en Warnsveld ondersteunt. Maar ook door de inzet van vele mensen die het Odensehuis Zutphen een warm hart toedragen kon op zondag 3 oktober de eerste 'Salon op Zondag 'worden georganiseerd. 

Deelnemers, mantelzorgers, buurtbewoners en andere belangstellenden zorgden ervoor dat deze eerste salon een groot succes was. De salon werd geopend door wethouder Mathijs ten Broeke en verder waren er verschillende gastoptredens van mede stadsbewoners met onder andere live muziek en een dichter die mooie gedichten voorlas die betrekking hadden op de Polsbroek.

Odensehuis Zutphen gaat iedere zondagmiddag buurt maken met een Salon op Zondag. De volgende zal zijn op zondag 7 november van 14.30 tot 16.30 uur. Ook dan zullen er weer muziek, gastoptredens en een drankje en een hapje zijn. Aanmelden is niet nodig.


odensehuiszutphen.nl