Rabo Club Support Excelsior Warnsveld

WARNSVELD - Een vereniging is zoveel meer dan alleen een club mensen. Het is dé plek waar je samenkomt, waar je iedereen kent en waar je elkaar en de buurt sterker maakt. Excelsior Warnsveld is zo’n vereniging.

Anno 2021 is Excelsior als bijna 100-jarige springlevend en staat nog altijd midden in de gemeente. Zo speelt het orkest bijvoorbeeld een belangrijke rol bij het muziekonderwijs van kinderen in de regio. De Rabobank ziet het belang van die verenigingen in en stelt ook dit jaar weer een geldbedrag beschikbaar om verenigingen financieel te ondersteunen bij hun activiteiten. 

Als lid van de Rabobank kun je met je met stem aangeven welke club een financieel steuntje in de rug verdient. Hoe meer stemmen, hoe groter de financiële steun voor de betreffende club. Heb je een bankrekening bij Rabobank Noord- en Oost Achterhoek? Stem dan op Excelsior Warnsveld en help de vereniging op deze manier hun plannen te realiseren.

Hun doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een nieuwe project: ‘Back to music’. Met dit project geven ze mensen de kans om op vrijblijvende en laagdrempelige manier hun muzikale skills weer op te poetsen. Stemmen kan van 4 t/m 25 oktober via www.rabobank.nl/clubsupport.