Heijink en Kouseband met de Connexoon-box die de klant bij aanschaf van een buitenscherm met Somfy I.O.-motor gratis cadeau krijgt. Foto: Eric Klop

Heijink en Kouseband met de Connexoon-box die de klant bij aanschaf van een buitenscherm met Somfy I.O.-motor gratis cadeau krijgt. Foto: Eric Klop

'Houd het zonlicht nú al buiten’

Actie Hubo XL Zutphen maakt buiten- zonwering extra voordelig

Door Eric Klop

ZUTPHEN – De dagen worden steeds korter. De sterke van de zon is, áls ie al schijnt, minder. Niet bepaald een jaargetijde om nieuwe buitenzonwering aan te schaffen, zou je denken. Bij Hubo XL Zutphen denken ze daar anders over.

“Wacht niet tot volgend jaar”, adviseert Stefan Heijink, mede-eigenaar van het bedrijf aan de Leestensweg 10. 

“Dan gaan de prijzen van buitenzonweringen vanwege duurdere grondstoffen fors omhoog. Voor wie tot 30 november een knik-armscherm, zip-screens, rolluiken of een uitvalscherm bestelt gelden nog de oude prijzen. Dat scheelt soms honderden euro’s. Bovendien hebben we daar een actie aangehangen. De klant krijgt bij een scherm dat is uitgevoerd met een Somfy I.O.-motor een zogenoemde Connexoon-box van Somfy, ter waarde van 180 euro, cadeau. Daarmee kan men met een app op de mobiele telefoon van afstand de zonwering bedienen. Handig als je elders vertoeft en weet dat thuis de zon doorbreekt. Dankzij een druk op de knop is de woning bij thuiskomst gerieflijk koel.”

Niet alleen het prijsvoordeel mét geschenk is het volgens Heijink en zijn team waard om nu al tot aanschaf van een buitenzonwering over te gaan. “Wie uiterlijk in november bestelt is ervan verzekerd dat de buitenzonwering wordt gemonteerd vóórdat zonniger en warmere tijden aanbreken”, belooft Hubo-medewerker en buitenzonweringspecialist Edwin Kouseband. 

“Want die vergissing maken mensen soms wel eens. De zon klimt begin maart weer nadrukkelijker aan de hemel en pas dan besluit men een scherm, rolluik of screens te kopen. Dan duurt het echter nog wel even totdat het een of ander is bevestigd. Vergeet daarnaast niet dat zonweringen, met name rolluiken, ook in de winter isolerend kunnen werken”, weet Kouseband.

Zowel advies als inmeten bij de mensen thuis is altijd gratis. Daarnaast behoort bevestiging door het vakkundige montageteam van Hubo XL Zutphen tot de mogelijkheden. Bovendien kent iedere geleverde buitenzonwering vijf jaar garantie. Gerief, gemak en service dienen de mens, maar het oog wil ook wat. 

Het zonwerende materiaal is leverbaar in vele kleuren, terwijl de omkasting, oftewel het pantser, onder meer in de trendy kleuren zwart of antraciet tot het aanbod behoort. “Hoe dan ook leveren wij maatwerk”, zeggen Stefan Heijink en Edwin Kouseband. “Meten, maken, monteren. Dát is de kracht van Hubo. Zeker ook in Zutphen!”

Iedereen is in de winkel welkom voor een kijkje in de showroom en het aanvragen van een offerte. Via mailadres zutphen@hubo.nl kan men eveneens voor een prijsopgave terecht. Alvast nóg meer weten? Check de website.


www.hubo.nl

Stefan Heijink (links) en Edwin Kouseband: “Hubo XL Zutphen biedt meten, maken en monteren in één. Kortom: maatwerk!” Foto: Eric Klop