Voor alle maten heeft Lydia passende ondermode, badmode en nachtmode in huis. Foto: Meike Wesselink

Voor alle maten heeft Lydia passende ondermode, badmode en nachtmode in huis. Foto: Meike Wesselink

Franse Lingerie Week bij Lydia Lingerie Advies

ZUTPHEN - Lydia Lingerie Advies heeft vele mooie internationale merken lingerie, badmode en nachtmode in huis. Een deel van deze collectie komt uit Frankrijk. Tijdens de Franse Lingerie Week van 12 tot en met 16 oktober kun je kennis maken met deze bijzondere merken. Bekijk de nieuwste collecties tijdens de modeshow of ding mee met een van de leuke prijzen die deze week speciaal voor jou beschikbaar zijn. Laat je lekker in de watten leggen door de nagelstyliste of masseuse en geniet van livemuziek met onvervalste Franse chansons. Een feestje wordt het!

Door Meike Wesselink

Iedere dag van de week staat een van de Franse merken centraal: Lise Charmel, Aubade, Simone Perele, Empreinte en Louisa Bracq. Stylistes en lingeriespecialisten zijn aanwezig om jou alles te vertellen over de merken en hun toepassingen. Je hoeft echt geen standaardmaten te hebben om er stijlvol uit te kunnen zien. Voor alle maten (65 tot en met 120 en cup A tot en met K) heeft Lydia passende ondermode, badmode en nachtmode in huis.

Op woensdagavond 13 oktober vanaf 19.00 uur kun je de gehele Franse collectie voorbij zien komen tijdens de live modeshow met maar liefst twaalf modellen in de leeftijd van 23 tot en met 63 jaar. Je krijgt zo een goed beeld van de nieuwste collecties. Meld je wel even van tevoren aan via de website.

Vrijdag 15 oktober kun je jezelf tijdens het shoppen extra laten verwennen door de nagelstyliste en masseuse die speciaal naar Lydia Lingerie Advies komen. De winkel is die dag tot 20.00 uur open en wordt extra opgeluisterd met sfeervolle live gebrachte chansons van Duo RMezzo.

Bijna elke dag wordt er wel iets leuks verloot of ontvang je iets moois bij jouw aankoop. Het is dus zeker de moeite waard om binnen te wandelen van 12 tot en met 16 oktober. Kijk voor onderstaande website voor meer informatie.

Lydia Mogesomp heeft een prachtige zaak aan de Nieuwstad 24 waar ze met recht trots op is. Vorig jaar verhuisde ze van de overkant naar dit ruimere, modernere pand. De uitgebreide collectie van met zorg geselecteerde merken heeft ze mooi op kleur hangen. Lydia is een echte specialiste die het meeste plezier haalt uit het blij maken van haar klanten. “Ook al zit je lingerie onder je kleren, het doet echt wel wat met je als je een goed zittende en mooie set draagt. Vrouwen vinden het niet altijd even leuk om een bh te kopen. Daarom heeft het zo’n meerwaarde als ze weer stralend de winkel uitlopen. Ook al kennen we elkaar van tevoren niet, je bouwt toch in een korte tijd een band op als je zo vertrouwelijk met elkaar bezig bent. Ik vind dat heel leuk.”

Lydia’s man Gert werkt al veertig jaar als vertegenwoordiger van verschillende lingeriemerken. Om iets meer te begrijpen van zijn werk, besloot Lydia (toen nog werkzaam in het onderwijs) ervaring op te doen bij een lingeriezaak. Daar ontdekte ze hoe leuk ze het vak vond. In 2013 opende Lydia haar eerste zaak. Na al die jaren noemt ze zichzelf nog steeds niet een echte ondernemer. Het is vooral het plezier dat Lydia drijft en dat maakt dat je na je bezoek met een goed gevoel de winkel weer verlaat.


www.lydia-lingerie-advies.nl