Medailles RG-selectie SZG. Foto: PR

Medailles RG-selectie SZG. Foto: PR

pr

Vijf maal goud voor SZG

ZUTPHEN - Een 'knots'goede start voor de Ritmische Gymnastiek selectie van SZG-Zutphen. De vijf meiden, die op zondag 3 oktober meededen aan de eerste wedstrijd van de najaarscompetitie voor Ritmische Gymnastiek District Oost, namen allemaal goud mee naar Zutphen.

De wedstrijd werd gestart met één oefening per persoon. Elin Renssen (benjamins) begon met een oefening met hoepel. Ze ving alles en werkte erg netjes. Dit werd beloond met goud. Daarna kwam Siska Nijhof (pre-junioren). Dit was haar allereerste wedstrijd in de selectie. Zij liet een baloefening zien en ontving ook een gouden medaille. Daarna mocht Nina de Groot haar knotsoefening laten zien. Nina werkte erg netjes en ving alles, ook dit was goud waard. Als laatste van de pre-junioren was Bette Hekkelman aan de beurt. Bette ving alles en had een mooie uitstraling. Ook zij mocht een gouden medaille in ontvangst nemen. Tot slot deed Zsara (junioren) een knotsoefening. Ze werkte erg netjes, ving alles en nam ook een gouden medaille mee naar huis.

Op 7 november organiseert SZG-Zutphen een najaarscompetitie, waar nog meer meiden van de RG-selectie te zien zullen zijn. Op 5 december mogen zij dan nog een keer hun kunsten laten zien in Deventer bij SVOD.