Dick de Vos. Foto: PR
Dick de Vos. Foto: PR

Lezing over de vogeltrek

ZUTPHEN - Elk jaar is de vogeltrek weer een fascinerend fenomeen. Welke vogels zijn dat en hoe herken je ze? Waar komen ze vandaan en waar gaan ze naar toe? Waarom trekken ze die soms enorme afstanden? In een boeiende lezing, met filmbeelden, foto’s en geluiden, gaat natuurgids en vogelkenner Dick de Vos in op deze en andere vragen. De lezing is op zondag 17 oktober, in de winkel van Geluksvogels op de Schupstoel 5 in Zutphen, van 15.00 uur tot circa 17.00 uur. 

Dick de Vos is opgeleid als literatuurwetenschapper en heeft gewerkt als marketeer, PR-manager en organisatieadviseur. Momenteel is hij natuurgids en natuurjournalist. Van 2008-2018 was hij ook politicus namens de Partij voor de Dieren. Dick is auteur van diverse natuurboeken (o.a. Wat zingt daar?, de Veldgids Vogeltrek, Veldgids Vogelzang en Ode aan de nachtegaal). Meerdere van zijn boeken (na afloop te koop in de winkel) zijn genomineerd voor de Jan Wolkersprijs.
Kaarten à 5 euro zijn te koop bij Geluksvogels of via de website. Een toegangskaartje geeft 17 oktober recht op hetzelfde bedrag aan korting in de winkel.


wijzijngeluksvogels.nl/lezing