Buitenzijde van Het Lichtpunt. Foto: Dick Vos

Buitenzijde van Het Lichtpunt. Foto: Dick Vos

Nieuwe koers kerk Het Lichtpunt Zutphen

ZUTPHEN - Sinds 2008 staat op de grens van Leesten en het Waterkwartier Het Lichtpunt, de kerk met de opvallende rode toren en het lichtende kruis. Met haar 550 leden wil zij meer voor inwoners van Zutphen en Warnsveld gaan betekenen. De nieuwe koers is om nog meer mensen uit Zutphen e.o. (gelovig of niet) aan de kerk te verbinden, want veel meer dan vroeger zijn ook niet-leden van harte welkom bij allerlei activiteiten.  Mede hierom heeft de kerk een nieuwe website ontwikkeld: www.gkv-zutphen.nl.

Met de website wil men uitstralen waar de gemeente van Het Lichtpunt voor staat: met elkaar ontdekken wie God is en wat geloven in deze tijd betekent. En dat niet alleen voor kerkleden, maar voor iedereen in Zutphen en omgeving.

Meedoen kan tijdens het bezoeken van een kerkdienst, elke zondag om 10.00 uur en 16.30 uur. Dat kan live aan de Willem Dreesstraat, maar ook digitaal via www.kerkdienstgemist.nl. Meedoen kan ook bij andere activiteiten zoals werken in de moestuin, deelnemen aan jeugdactiviteiten, samen bidden tijdens gebedsmomenten in de ochtend of het volgen van een cursus over het geloof (Alphacursus). De activiteiten zijn voor iedereen, gelovig of niet. 

Alle informatie over activiteiten, het kerkgebouw en het christelijk geloof is te vinden op de website. Ook voor vragen over zingeving of over het christelijk geloof kan via de website een gesprek aangevraagd worden met o.a. de predikant Jan van Houwelingen. Direct contact opnemen kan ook via contact@gkv-zutphen.nl.


www.gkv-zutphen.nl