José en Everlien Braakhekke van Colors@Home Weevers geflankeerd door Ronald Doornberg (links) en Erik van der Korput van Kamphuis Schilder- en Vastgoedonderhoud. Foto: Rudi Hofman

José en Everlien Braakhekke van Colors@Home Weevers geflankeerd door Ronald Doornberg (links) en Erik van der Korput van Kamphuis Schilder- en Vastgoedonderhoud. Foto: Rudi Hofman  

Colors@Home Weevers Zutphen; advies op het gebied van
interieur

ZUTPHEN - Oktober woonmaand, de dagen worden korter, het weer slaat om en de verwarming mag een graadje hoger. Een mooi moment om met een kritische blik naar je huidige interieur te kijken. Wie op zoek is naar inspiratie, kwaliteitsproducten en professioneel kleur- en interieuradvies is bij Colors@Home Weevers in Zutphen aan het juiste adres.

Door Rudi Hofman

Ruimtelijk, licht en sfeervol. Dit zijn de eerste indrukken bij het betreden van Colors@Home Weevers aan de Jutlandsestraat 1. Door de nauwe samenwerking met het in hetzelfde pand gevestigde Kamphuis Schilders- en Vastgoedonderhoud kan de interieurwinkel klanten een totaalpakket bieden. “Voor kleur- en interieuradvies komen wij graag bij de mensen thuis. Wilt u een andere kleur op de muur of een totaal interieuradvies? Alles is mogelijk bij ons. Wij helpen u graag door u thuis te laten voelen in uw eigen huis. Uw huis laten schilderen of behangen, ook dat is mogelijk. Dan komen wij graag samen met de bedrijfsleiders van Kamphuis Schilders Erik van der Korput of Ronald Doornberg bij u thuis om uw wensen te bespreken."

Gezichten
Op initiatief van Everlien en José heeft de winkel de afgelopen jaren een behoorlijke metamorfose ondergaan. Het resultaat is ronduit fraai te noemen. José en Everlien zijn sinds drieënhalf jaar de gezichten van Colors@Home Weevers aangevuld met twee jonge talenten, Silke Pluymert en Lisa Boer. Of het nu gaat om vloeren, gordijnen, buitenzonweringen, raamdecoratie, horren, verf, screens of behang; Colors@Home Weevers heeft het in huis. Sinds begin dit jaar kunnen klanten hier ook terecht voor tuinkamers en serres. Everlien: “Op die manier verleng je op een relatief goedkope manier je woonkamer en verbind je binnen en buiten met elkaar. In de woonprogramma’s op televisie wordt dit ook gepromoot.”

Spiegelstraat
Het huidige ‘Weevers’ is onvergelijkbaar met de verf- en behangwinkel die in een ver verleden aan de Spiegelstraat zat. Veel oudere Zutphenaren zullen zich deze zaak ongetwijfeld herinneren. Later vestigde Weevers zich aan het Polplein en sinds 2010 zit Colors@Home Weevers aan de Jutlandsestraat. De verf heeft - met uitzondering van topmerk Farrow & Ball - in de interieurwinkel opzettelijk geen prominente zichtlocatie gekregen. “De verf staat in een hoek, zodat wij onze klanten kunnen laten zien dat we veel meer te bieden hebben”, verklaart José deze keuze.

Kleurkeuzes
“We verkopen momenteel ontzettend veel behang en wandposters, van groot tot klein. Steeds vaker wordt de hele woning behangen in plaats van een enkele wand. Behang is heel sfeerbepalend”, zegt José. Everlien zegt het leuk te vinden dat mensen tegenwoordig meer durven: “Mede dankzij de woonprogramma’s kiezen zij niet automatisch alleen meer voor wit of grijs. Mensen die bij ons komen, maken echte kleurkeuzes.” Diverse prints of kleur tegen kleur contrast maakt een interieur uniek. Al deze diverse opties zijn mogelijk bij Colors@Home Weevers.

Acties
In het kader van oktober woonmaand biedt Colors@Home Weevers klanten enkele aantrekkelijke acties aan. Sinds afgelopen maandag krijgen zij tot en met 10 oktober 20 procent korting bij de aankoop van vloeren en van 18 tot en met 30 oktober geldt dezelfde korting op gordijnen en behang (informeer in de winkel naar de voorwaarden, red.) Kortingsacties los van de woonmaand zijn er in de Zutphense interieurwinkel ook. Zo krijg je bij de aankoop van Farrow & Ball-verf 10 procent korting op accessoires als kwasten en rollers. De hele maand oktober zijn er verschillende aantrekkelijke acties in de winkel. Dus is uw interieur toe aan vernieuwing en weet u niet waar u moet beginnen? Dan bent u bij Colors@Home Weevers aan het goede adres. José, Everlien, Silke en Lisa kijken graag met u mee, geven u professioneel kleur- en interieuradvies en helpen u graag in de winkel.


colorsathome-weevers.nl

Colors@Home Weevers aan de Jutlandsestraat in Zutphen. Foto: Rudi Hofman
Medewerkster Lisa Boer. Foto: Colors@Home Weevers.
Medewerkster Silke Pluymert. Foto: Colors@Home Weevers.