Team Sportloods. Foto: PR
Team Sportloods. Foto: PR

Sportloods de modder in

EEFDE - Zondag 19 september ging de Sportloods met een groep van 35 deelnemers richting Weeze (Duitsland), om deel te nemen aan de Mud Masters. Altijd een groots gebeuren en iedereen was vooraf dan ook al erg enthousiast. Voorafgaand hadden de sporters zich in een drietal nagebootste mudtrainingen voorbereid op deze inspanning.

Werd er tijdens de trainingen in Eefde nog voor het individuele resultaat gestreden, op het parcours in Weeze lag de nadruk om als groep de eindstreep te halen. Zowel op de 6 als op de 12 kilometer kwamen grote aantallen van de Sportloods-deelnemers gezamenlijk over de finish: saamhorigheid dus onder begeleiding van de trainers Raymon en Calvin. Iedereen was enthousiast en trots op hun eigen en de groepsprestatie. Tegen 16.30 uur was het tijd om huiswaarts te keren en is de gezellige afsluiting nog even voortgezet. Dank aan de sponsoren die deze dag ook financieel extra aantrekkelijk hebben gemaakt en de begeleiders die voor de tassen en de andere hand- en spandiensten hebben gezorgd.

Voor alle lezers van deze krant is het mogelijk een gratis proefles te volgen bij de Sportloods in Eefde. Stuur een mail naar info@desportloods.nl en er wordt contact opgenomen.