Tijdens Tijd voor Avontuur gaan kinderen op een avontuurlijke manier aan de slag voor het goede doel. Foto: PR
Tijdens Tijd voor Avontuur gaan kinderen op een avontuurlijke manier aan de slag voor het goede doel. Foto: PR

Avontuurlijk in actie voor het goede doel

WARNSVELD - "Wist je dat elke 2 seconden een bos ter grootte van een voetbalveld verdwijnt? Dat zijn meer dan 40.000 voetbalvelden vol bomen per dag! Hoog tijd voor actie!", zo vindt Scoutinggroep Zona. Daarom organiseert de scoutinggroep op zaterdag 2 oktober het evenement ‘Tijd voor Avontuur’: Een avontuurlijke dag vol activiteiten en spellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar.

‘Tijd voor Avontuur’ is een initiatief van Scouting Nederland in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds, waarbij kinderen op een actieve manier in actie komen voor het goede doel. Op verschillende plaatsen in Nederland worden ‘Tijd voor Avontuur’ evenementen georganiseerd met allerlei activiteiten. Zo ook in Warnsveld met onder andere boogschieten, broodjes bakken, armbandjes knopen, uitdagend parcours en nog veel meer.

Ook meedoen aan ‘Tijd voor Avontuur’? Meld je dan online aan via tijd-voor-avontuur.nl/warnsveld. Er zijn geen inschrijfkosten, wel wordt een vrije gift voor het WWF gevraagd. ‘Tijd voor Avontuur’ Warnsveld vindt plaats op 2 oktober van 13.00 tot 16.00. Voor meer informatie, zie de website.


www.tijd-voor-avontuur.nl