Lezing 'De echo van het water'

ZUTPHEN - Op woensdagavond 29 september houdt Zutphense Maria van Rijsewijk een lezing over haar boek ‘De echo van het water’. Ze is te gast in de Bibliotheek Zutphen en zal vertellen over het verlies van haar echtgenoot en twee zoons en over de moeilijke weg om het leven te aanvaarden en weer te genieten.

Op 5 oktober is het precies 41 jaar geleden dat Maria haar man Theo en haar zoontje Mark verloor, door een ongeluk met de veerpont 'Adri' in Zwijndrecht. Maria bleef alleen achter met haar zoon Michiel, het tweelingbroertje van Mark. Zevenentwintig jaar later verliest zij ook haar zoon Michiel aan het water. In het boek 'De echo van het water' beschrijft zij hoe ze na elk groot verlies toch haar leven weer wist op te pakken. 

De lezing vindt plaats op woensdag 29 september van 20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Zutphen, Broederenkerkplein 2. Kaarten à 5 euro (leden) / 7,50 euro (niet-leden) zijn online te koop via graafschapbibliotheken.op-shop.nl. Maria van Rijsewijk is aanwezig om te signeren.