Neleman op de Groenmarkt. Foto: PR
Neleman op de Groenmarkt. Foto: PR Michael van Oosten

Neleman Brandstore Zutphen gaat verbouwen

ZUTPHEN - “Er moet meer biologische wijn gemaakt en gedronken worden!”, aldus Derrick Neleman. Ruim 7 jaar geleden begonnen, inmiddels heeft Neleman een assortiment van meer dan 30 heerlijke biologische en vegan wijnen, door Neleman zelf gemaakt in eigen wijnhuis en van eigen wijngaarden in Valencia, Spanje, maar inmiddels ook uit andere Spaanse top wijnregio’s als Rioja, Ribéra en Navarra én uit Frankrijk en Italië. Gemaakt door Neleman, in samenwerking met bevriende wijnmakers bij biologische wijnhuizen. 

De brandstore aan de Groenmarkt 24 zoals deze nu is ingericht is te klein om alle wijnen een mooie plek te geven, vandaar een verbouwing. Tot en met aanstaande zaterdag is het elke tweede fles of doos voor de halve prijs, omdat de winkel echt helemaal leeg moet. Daarna krijgt de gehele ruimte een metamorfose (behalve het proeflokaal) en gaat de winkel woensdag de 22e september weer open. Vanaf zaterdag 25 september is het echt feest en zijn er mooie openingsacties. Kom langs bij Neleman wijnwinkel, Groenmarkt 10 in Zutphen. 

Over Neleman
Neleman maakt wijnen die 100% biologisch en 100% vegan zijn. Met liefde, met nieuwe technieken, met gevoel voor design én met een boodschap: drink biologische wijn. Want biologische wijnbouw, zonder gif en toevoegingen, levert fantastische wijnen op, jubelende recensies en vooral een mooiere wereld. Neleman is register-wijnhandelaar van de KVNW.