Middagpauze- dienst

ZUTPHEN - Op donderdag 23 september staat de Middagpauzedienst in het teken van de Vredesweek. Het thema is dit jaar: 'Inclusief samenleven'. Vanaf 11.30 uur is men welkom in de Lutherse Kerk, Beukerweg 10 in Zutphen. Tot 12.00 uur is er gelegenheid voor persoonlijke bezinning. Hiervoor biedt men Vredesweek-materiaal aan. Daarna volgt de gebruikelijke orgelbespeling, waarna om 12.15 uur de dienst begint. Voorganger is ds R.W.Heins. Christa Kelderman speelt een blokfluit-solo.


September- blues

ZUTPHEN - Op zondag 19 september verzorgen Tooske Hinloopen (pianiste) en oud-stadsdichter Anna Wiersma een optreden in Het Pakhuys aan de Berkelkade 15a te Zutphen. Het thema is septemberblues. Het concert begint om 14.30 uur. Entree contant te voldoen bij de ingang.


Vredes- liederen 

ZUTPHEN - Dinsdag 21 september is het de Nationale Dag van de Vrede. Traditiegetrouw gaat Het Oosthoekkoor dan vredesliederen zingen bij het Vredesmonument, Rijkenhage 3 te Zutphen, bij de fluisterboten. Verleden jaar kon het niet vanwege de corona, maar dit jaar (met inachtneming van de dan geldende regels) kan het gelukkig weer wel. Meezingen mag! Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een overdekte locatie.