Open dag Centrum Volledig Leven

ZUTPHEN - Centrum Volledig Leven in Zutphen organiseert op zaterdag 18 september een open dag.

De mensen die werken in het centrum bieden die dag gratis lezingen en workshops aan. Zo is het mogelijk een proefles yoga, Chi Kung, Tai Chi, improvisatietheater en/of vrije zelfexpressie te volgen. Er zijn ook lezingen over verschillende onderwerpen, zoals over seksualiteit, intimiteit en over je zielsopdracht. Daarnaast kan men een proefsessie volgen bij een rebalancer, heler, masseur of coach. Ieder is van harte welkom om een of meerdere activiteiten te volgen. “Ik ben blij en trots dat al deze prachtige professionals nu in het centrum werken”, aldus Anne-Marie Hamming, de organisator en initiatiefneemster van het centrum. Het adres van Centrum Volledig Leven is Hanzeweg 6, dichtbij Mars Bentum's dansschool en de Poort van Zutphen.

Bekijk het programma en meld je aan via: www.centrumvolledigleven.com.


Zie de advertentie elders in deze krant


Tienjarig jubileum TennisInn Zutphen

ZUTPHEN - Op zondag 12 september 2021 viert tennisvereniging TennisInn Zutphen (TIZ) het 10-jarig bestaan van de vereniging.

TIZ resideert al 10 jaar bij het Fletcher Resort-Hotel Zutphen op industrieterrein de Stoven te Zutphen. Het hotel was in het verleden onderdeel van de keten Inntel-hotels, vandaar de naam TennisInn. Inmiddels heeft het hotel een andere naam, maar de naam van de tennisvereniging is hetzelfde gebleven. De club maakt gebruik van de tennisfaciliteiten van Fletcher Resort-hotel Zutphen, waaronder zes gravelbanen, een multicourt baan en vier hardcourt binnenbanen. 

Op zondag 12 september worden de leden van de vereniging op de eigen tennislocatie ontvangen met koffie of thee en eigen gebakken taart. Daarna wordt er gestart met een paar clinics onder leiding van tennislerares Anneke Tempelman. Er volgt een gezamenlijke lunch. In de middag is er voor de clubleden een mini-toernooi, met uiteraard een paar mooie prijzen. De feestelijke dag wordt afgesloten met een hapje en drankje. 


'Postzegelen' op maandag

ZUTPHEN -  Na een gedwongen onderbreking door het coronavirus gaan de bijeenkomsten voor postzegelverzamelaars op elke derde maandagmorgen van de maand weer van start. Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen.

Filatelistenvereniging Zutphen e.o. staat te popelen om weer aan de slag te gaan en hoopt nieuwe bezoekers te mogen ontvangen. Men hoeft geen lid te zijn van een filatelistenvereniging. Alle geïnteresseerde filatelisten worden uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de bijeenkomsten die in het seizoen 2021-2022 zullen worden gehouden op 20 september, 18 oktober, 15 november, 20 december, 17 januari, 21 februari, 21 maart, 25 april, 16 mei en 20 juni.  Van 10.00 tot 12.00 uur is men van harte welkom. Op 20 september in het restaurant van de Hanzehal (ingang voorzijde) en de overige data in de kegelzaal van de Hanzehal (ingang aan de achterzijde). Er is parkeergelegenheid vlak voor beide ingangen. De eigen bijdrage is slechts 2 euro inclusief een kop koffie.

Voor meer informatie kan men zich wenden tot Kees Samuels via 06 - 521 845 97 of kees.samuels46@upcmail.nl.