Gezondheidsdag: 'Hoe kan je het zelfhelend vermogen vergroten?'

ZUTPHEN - Op zondag 10 oktober van 11.30 tot 16.00 uur houdt Shenpen Nederland voor de vijfde keer een gezondheidsdag. Deze dag wordt gehouden in St. Elisabeth, Geweldigershoek 39 te Zutphen. Het thema van deze dag is: hoe kan je het zelfhelend vermogen vergroten. Aan de hand van een lezing en diverse workshops gaan de deelnemers aan de slag met eigen helend vermogen.

Shenpen is een wereldwijd charitatief en vrijwilligersnetwerk onder leiding van de Tibetaans boeddhistische lama Zijne Eminentie de 7de Dzogchen Rinpoche. Elke twee tot drie jaar organiseert Shenpen Nederland een gezondheidsdag. Het doel van een gezondheidsdag is tweeledig, mensen inspireren om met hun gezondheid bezig te gaan. Daarnaast genereert deze dag opbrengsten die gedoneerd worden aan projecten voor gezondheidszorg, onderwijs en maatschappelijke ondersteuning van de Tibetaanse gemeenschap in Dhondenling, Zuid-India.

Elk mens heeft veel zelfhelend vermogen in zich. Guido de Valk, schrijver van meerdere boeken over de kracht van het brein, gaat een zeer inspirerende lezing geven hoe je de kracht van het brein in kunt zetten voor zelfheling. Deze lezing wordt gevolgd door 4 bijzondere workshops, waarbij deelnemers zelf aan de slag kunnen en het vermogen tot zelfheling gaan ervaren.

Vanwege corona is het maximaal aantal deelnemers 50 personen. Meer informatie of je aanmelden kan via http://www.shenpennederland.org/evenementen.