Inschrijven Academie Zutphen

ZUTPHEN - Goed uitgerust na de vakantie? Met nieuwe energie weer nieuwe uitdagingen aangaan? Academie Zutphen roept iedereen die een goed idee heeft en dit zelfstandig in de wereld wil zetten op zich aan te melden vóór 6 oktober. 

Academie Zutphen is er voor ondernemende mensen. Voorwaarden om deel te nemen zijn een goede motivatie en een plan waar de Zutphense samenleving beter van wordt. In zes sessies gaat men met de groep deelnemers het eigen plan uitwerken tot een zelfstandig project of een eigen onderneming. De groep wordt begeleid door Ben Koeze en Lex Hemelaar van Stadsonderneming Zutphen. Ben heeft startende ondernemers in diverse sectoren begeleid in zijn werk voor Social Enterprise en met zijn bedrijf 'Ons Mannetje'. Enkele Zutphense ondernemers brengen als gastsprekers inspiratie en kennis in. En natuurlijk helpen de deelnemers elkaar waar mogelijk. De tweewekelijkse werksessies starten op maandagavond 11 oktober op een locatie in Zutphen.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Ben Koeze via 06 - 229 84 668. Aanmelden kan via info@stadsondernemingzutphen.nl. Na je aanmelding volgt een intakegesprek. Academie Zutphen is een initiatief van Stadsonderneming Zutphen, een onafhankelijke stichting die initiatieven van burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties ondersteunt. Stadsonderneming Zutphen organiseert al sinds 2016 Academie Zutphen. Ervaringen van oud-deelnemers zijn te vinden op de website.


stadsonderneming zutphen.nl