Alzheimer Café Zutphen e.o. weer open

ZUTPHEN - Alzheimer Café Zutphen e.o. gaat weer van start. Op woensdag 15 september is iedereen van harte welkom in de nieuwe locatie: Buurtcentrum Het Bornhof, Hobbemakade 246 in Zutphen. Met bezoekers zal teruggekeken worden op de afgelopen coronaperiode. Verder is ergotherapeut Swanet Riphagen uitgenodigd als gastspreker. Het programma start om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) en eindigt om 21.00 uur.

Ergotherapeut Swanet Riphagen: “Iemand met dementie krijgt op een gegeven moment meer moeite met dagelijkse handelingen. Bij voorbeeld met zichzelf verzorgen, koken, hobby's of het gebruik van apparaten. Ergotherapie kan dan helpen. Hierbij wordt vaak ook de mantelzorger betrokken”. Zoals altijd is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.  Tijdens deze avond blijven de basisregels van kracht, conform de RIVM richtlijnen.

Als men interesse heeft in de nieuwsbrief, kan men een mail sturen naar: alzheimercafe.zutphenvorden@alzheimervrijwilligers.nl.. Als men behoefte heeft aan een luisterend oor of advies, kan men gratis bellen naar De DementieLijn. Deze is dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur bereikbaar op 0800-5088. Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06 - 135 144 11.