Opening van de expositie Wereldberoemd in Barbieland. Foto: Huub Louppen
Opening van de expositie Wereldberoemd in Barbieland. Foto: Huub Louppen

Zomerprogramma in Waterkracht

ZUTPHEN - Tijdens de zomervakantie worden er in Waterkracht verschillende activiteiten georganiseerd voor en door wijkbewoners. Zo is afgelopen woensdag de expositie 'Wereldberoemd in Barbieland' feestelijk geopend door Ella Rijswijk en Rosa van Lenten, in aanwezigheid van familie en vrienden. Na een weekje vakantiesluiting van 2 tot 8 augustus is er in de laatste drie weken van de zomervakantie nog van alles te beleven in Waterkracht. 

Van maandag tot en met vrijdag is Waterkracht van 9.00 tot 17.00 uur geopend. In ieder geval tot 1 september is de expositie Wereldberoemd in Barbieland nog te bewonderen. Naast de barbie-reproducties van beroemde kunstwerken zijn op verzoek ook de door Ella gemaakte stopmotion barbiefilmpjes te zien. Verder is er een divers programma van activiteiten. Denk aan het spelen van Dungeons & Dragons met begeleiding van ervaren Dungeon Masters in samenwerking met spelcafé Paaprika, of aan een workshop trommelen onder deskundige begeleiding van Frank Ong Alok, of een workshop Muziek op Schoot met je peuter verzorgd door De Vrolijke Noot. Voor de jonge wijkbewoners zijn er knutsel- en sportmiddagen en natuurlijk een leuke kinderdisco.

Kijk voor het hele programma op www.wijkcentrumwaterkracht.nl of volg Wijkcentrum Waterkracht op facebook of instagram. Opgeven voor de activiteiten kan bij de balie in Waterkracht of via post@wijkcentrumwaterkracht.nl.