Repetitie van Popkoor Backcorner in de tuin van een van de leden. Foto: PR

Repetitie van Popkoor Backcorner in de tuin van een van de leden. Foto: PR

Popkoor Backcorner zoekt zingende mannen

ZUTPHEN/WARNSVELD -  Popkoor Backcorner is een gemengd koor uit Zutphen/Warnsveld met ongeveer 50 leden. Lange tijd zaten de leden voor de wekelijkse repetities op donderdagavond achter het scherm thuis via Zoom mee te zingen. Het haalt het niet bij het met elkaar werkelijk samen zingen. Toch is het een manier gebleken om als koor te blijven bestaan en de verbinding te houden. De meeste leden zijn lid gebleven en zijn nog steeds enthousiast.

Een paar weken geleden mochten meer mensen buiten samenkomen. Het koor heeft toen een paar keer gerepeteerd (in twee groepen) in de tuin van een van de leden met de koeien uit het naburige weiland als publiek. Twee weken is er inmiddels ook samen gezongen met het hele koor in het DWK-gebouw (met voldoende afstand). Vooral de nieuwe nummers ‘Someone you loved’ en ‘Oceaan’ klonken voor het eerst prachtig als een geheel.

Het koor zingt Engelstalige en Nederlandstalige popnummers. Naast zingen is gezelligheid ook een belangrijk element van Backcorner. 

Backcorner is nog (vooral) op zoek naar mannen. Wie het leuk lijkt om wekelijks te zingen in dit popkoor, is van harte welkom om na de zomer een paar keer mee te komen zingen.

Voor meer informatie zie: www.backcornerzutphen.nl. Of mail naar info@backcornerzutphen.nl.