Agem Energieloket organiseert een webinar over zonnepanelen. Archieffoto: Bernhard Harfsterkamp

Agem Energieloket organiseert een webinar over zonnepanelen. Archieffoto: Bernhard Harfsterkamp

Foto:

Online informatieavond over zonnepanelen

ACHTERHOEK - Zeker in de zomer met de vele zonuren is het interessant om te kijken naar duurzame energie die uit de zon kan worden gehaald, zo vinden ze bij Agem.

Op dinsdag 13 juli om 19.30 uur houdt Agem Energieloket daarom een gratis online informatieavond over ‘Zelf je eigen duurzame energie opwekken met zonnepanelen’. ‘Met zonnepanelen stroom opwekken, ondertussen bijdragen aan een energie-neutrale regio en het is ook nog eens goed voor de portemonnee’, zo wordt de uitnodiging kracht bij gezet.

Agem Energieloket legt in 30 minuten uit wat iemand allemaal moet weten voordat er zonnepanelen op het dak worden gelegd. Tijdens deze informatieavonden geeft Agem Energieloket een uitgebreide presentatie over de mogelijkheden van zonne-energie.  Er wordt uitgelegd hoe zonnepanelen werken, wat de opbrengst is en de energieadviseur vertelt meer over de terugverdientijd, mogelijke subsidies en de investering die nodig is. Na afloop is er voldoende ruimte voor iedereen om vragen te stellen.
Op deze manier hoopt Agem dat alle Achterhoekers een weloverwogen beslissing kunnen maken over de aanschaf van zonnepanelen. Aanmelden voor het webinar kan eenvoudig via www.agem.nl/webinar.