Orchestre Al Jamal. Foto: Maan Kroon
Orchestre Al Jamal. Foto: Maan Kroon

Muziek uit alle windstreken in de bijentuin

ZUTPHEN - Met ingang van vrijdag 9 juli gaan de MAJA-Concerten in de Bijentuin in Zutphen weer van start. Maar liefst zes verschillende bands (allen met wortels in de Zuidwijken) bieden het publiek een gevarieerd programma, met muziek uit alle windstreken. De formule is eenvoudig: het publiek brengt zijn eigen klapstoel, eten en drinken mee en wat geld voor in de pet van de muzikanten. Het concert gaat sowieso door: bij mooi weer in de open lucht, bij slecht weer in de regen. 

Akka Spelmän brengt Fiddlemuziek uit Zweden. Cynthia & Jildau spelen klassieke muziek op gitaar en piano. Di Stolpersteine zingen Jiddische liederen en spelen klezmermuziek. Trio Forever Young brengt swingende blues, bluegrass en country. Ensemble Fluitekruid speelt traditionals uit Ierland, Amerika en Engeland. Tot slot brengt Orchestre Al Jamal Palestijnse en Arabische muziek.

Het concert duurt van 16.30 tot 21.00 uur. Je kunt niet reserveren. Iedere levensgenieter is van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de website. 


www.bijentuinbraamkamp.nl