Turkse en Griekse muziek in het Wereldlokaal

ZUTPHEN - Zomerse muziek uit Griekenland en Turkije, een optreden dat lang is uitgesteld en nu eindelijk plaats vindt in het Koelhuis op zondag 27 juni om 16.30 uur. Het Mâh Quintet, onder leiding van zangeres Duygu Alkan, brengt klassieke- en volksmuziek uit Turkije, Mesopotamië en Griekenland in hedendaagse bewerkingen.

Het Mâh Quintet experimenteert met de verschillende muzikale kleuren van Klein-Azië, Mesopotamië en Griekenland. De musici, afkomstig uit Turkije, Griekenland, Brazilië en Duitsland, hebben elkaar leren kennen op het Conservatorium Codarts in Rotterdam, waar ze de opleiding Wereldmuziek volgden. Ieder van hen draagt zijn eigen kleur en smaak bij aan het geheel.

Bij voldoende belangstelling wordt een tweede concert georganiseerd om 18.30 uur. Entree volwassenen 17,50 euro, scholieren en studenten 10 euro en kinderen 7 t/m 12 jaar, asielzoekers en minima 5 euro. Reserveren en vooruit betalen is verplicht. Mail bijtijds naar: info@wereldlokaal.nl en maak het juiste bedrag over naar bankrekening NL68 RABO 0322 5387 69 t.n.v. Stichting Pentaton.


www.wereldmuziek.nl