V.l.n.r. staand: Silvia en Wendy. Zittend: Désirée en Hakke. Eigen foto

V.l.n.r. staand: Silvia en Wendy. Zittend: Désirée en Hakke. Eigen foto

Van Zwam Haarmode -en Schoonheidssalon viert 30-jarig jubileum

Van Zwam Haarmode -en Schoonheidssalon viert 30-jarig jubileum

ZUTPHEN - Op de hoek van de Jan Vermeerstraat en de Warnsveldseweg is Van Zwam Haarmode -en Schoonheidssalon gevestigd. Hakke van Zwam en Désirée Louman openden hun salon op 15 juni 1991. Nu dertig jaar later kenmerkt de zaak zich door uitstekende service, gezelligheid en kwaliteit, in behandelingen en producten. Hakke en Désirée zullen het 30-jarig bestaan vieren met diverse jubileumacties.

Team Van Zwam bestaat uit Hakke, Désirée, Silvia en Wendy. Silvia werkt al meer dan 20 jaar in de kapsalon. En ook Wendy draagt hier alweer meer dan 4 jaar aan bij. Maar team Van Zwam is niet compleet zonder hun klanten. Om die reden willen ze hen in het zonnetje zetten.

"Al 30 jaar kunnen wij, met veel enthousiasme, onze passie met onze klanten delen. In deze coronatijd hebben wij hen een aantal weken moeten missen maar wij staan weer met hernieuwde energie voor iedereen klaar. We zijn dankbaar naar al onze klanten toe, die ons in deze lastige tijd een warm hart toedragen. Daarom vieren wij ons 30-jarig jubileum graag door diverse jubileumacties aan te bieden.", aldus Hakke en Désirée.

Jubileumacties
De jubileumacties, geldig van 15 juni tot 15 juli, bestaan uit 10 procent korting op alle kappersbehandelingen en producten. En, bij aankoop van een verzorgingslijn uit de schoonheidssalon van vier producten voor thuis, ontvangt men een Beauty-X-Press behandeling ter waarde van 40 euro cadeau.


0575-516 000

vanzwamhaarmode.nl