Wandelen of fietsen langs Zutphense Pareltjes

ZUTPHEN - Op vrijdag 11 juni of zaterdag 19 juni is het mogelijk mee te doen met ‘Pareltjes van Zutphen’; een fiets- en wandelroute in Zutphen en omgeving. Hiermee wil de organisatie niet alleen de horeca ondersteunen, maar ook de ondernemer en de winkelier.

In de omgeving zijn veel mooie plekken, bijzondere mensen en leuke winkels die nog onontdekt zijn. De route is interactief, je kunt letterlijk binnen lopen, waarna je op een laagdrempelige manier kennis maakt met diverse ‘Pareltjes van Zutphen’, je komt door prachtige natuur, ontdekt leuke steegjes en bijzondere kunst. Ook voor kinderen is het aantrekkelijk, want de routes komen langs diverse speelplekken.

De start is in Warnsveld en men kan vertrekken op twee tijdstippen; tussen 9.30 en 10.30 uur en tussen 12.30 en 13.30 uur. Bij het startpunt krijgt men het routeboekje mee inclusief een Afternoon Tea pakketje, bestaande uit bonbons, koekjes en cake. Ook voor verse, losse thee in theezakjes is gezorgd. Zo kan je de thee makkelijk in een eigen meegebrachte thermosfles laten trekken tijdens een zelf ingelaste stop.

De lengte van de wandelroute bedraagt 7 kilometer, die van de fietsroute 21 kilometer. Kosten 10 euro per tasje, dit is inclusief het routeboekje en het Afternoon Tea pakketje.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar kookworkshopwarnsveld@gmail.com. Kijk op de website voor meer informatie.


www.kokkerellenoplocatie.nl/pareltjes-van-zutphen