Alzheimer Café Zutphen e.o. in juli weer open

ZUTPHEN - Het Alzheimer Café Zutphen e.o. gaat weer open. Op woensdag 21 juli worden bezoekers van harte welkom geheten in de nieuwe locatie: Buurtcentrum De Bornhof in Zutphen.

Tijdens de bijeenkomst wordt er teruggekeken op de afgelopen coronaperiode en besproken wat dit met een ieder heeft gedaan en wat men ervan kan leren. De inloop en koffie/thee is vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Tijdens deze avond blijven de basisregels van kracht, conform de RIVM-richtlijnen, waarmee er zorggedragen wordt voor de veiligheid en gezondheid van de vrijwilligers en de bezoekers. Bij binnenkomst wordt men gecontroleerd op de gezondheid met betrekking tot corona en wordt men gevraagd de persoonsgegevens te registreren.

De Bornhof is te vinden in Zutphen en ligt in een hoek, die gevormd wordt door de Berkel, de Gerard Doustraat en de Hobbemakade.

Online contact
Naast het Alzheimer Café, probeert men geïnteresseerden via een nieuwsbrief, te inspireren of op te vrolijken. Bij interesse in de nieuwsbrief, kan men een mail sturen naar: alzheimercafe.zutphenvorden@alzheimervrijwilligers.nl. Als men behoefte heeft aan een luisterend oor of advies, kan men gratis bellen naar De DementieLijn. Deze is dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur bereikbaar op 0800-5088.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of telefonisch bij: Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411.