NLdoet 2021: Lente in Noordveen

NLdoet 2021: Lente in Noordveen

ZUTPHEN - De bewoners van Noordveen worden opgeroepen deel te nemen aan NLdoet 2021, op 29 mei. Lente in Noordveen is het motto.

Na een lange tijd van elkaar niet kunnen ontmoeten, kijken de leden van de NLdoet-organisatie in Noordveen ernaar uit om de wijkbewoners weer te zien. Uiteraard op gepaste wijze en dus rekening houdend met alle maatregelen. Dat gaat gebeuren op zaterdag 29 mei, tijdens NLdoet, met een leuke activiteit, namelijk de lente nog meer laten zien in Noordveen. Zij hebben van het Oranjefonds een geldbedrag ter beschikking gekregen waarmee ze een flink aantal gezellige voorjaarsplantjes aan kunnen schaffen. Ze zijn op zoek naar mensen die willen meehelpen met het uitdelen van deze gezelligheid.

Vanaf 10.30 uur wordt begonnen aan de Weg naar Laren 59 met een kopje koffie/thee en wat lekkers om vervolgens in kleine groepjes aan de slag te gaan. Er zullen ook papierprikkers aanwezig zijn, zodat er onderweg nog wat rommeltjes kunnen worden opgeruimd. Uiterlijk 15.00 uur sluiten de deelnemers deze dag weer af en nemen ze, als bedankje, zelf ook nog een 'bakje lente' mee naar huis.

Aanmelden kan via de website van NL doet: Lente in Noordveen | NLdoet maar ook gewoon via wijkteamnoordveen@gmail.com.