Vorige week was de eerste bijeenkomst met 5 bewoners in de Bijentuin. Foto: PR
Vorige week was de eerste bijeenkomst met 5 bewoners in de Bijentuin. Foto: PR

Inspiratiebijeenkomsten Tunnelkunst Zutphen van start

Inspiratiebijeenkomsten Tunnelkunst Zutphen van start

ZUTPHEN – In september gaat de werkgroep Tunnelkunst samen met buurtbewoners de tunnel onder de N348 (tussen Emmerikseweg en Bronsbergen) beschilderden. Ook kunnen bewoners van de Zuidwijken/Bronsbergen meedenken over het ontwerp van de beschildering.

Hiervoor worden inspiratiebijeenkomsten georganiseerd. Vorige week was de eerste bijeenkomst met 5 bewoners in de Bijentuin. Met tussendoor een flinke regenbui werden allerlei ideeën gedeeld. Ook liet kunstenaar Ingeborg van Dijk door middel van korte activiteiten de deelnemers nadenken over wat de wijk voor hen betekent. Al deze inspirerende ideeën zal zij gebruiken om een ontwerp te gaan maken.

Er zijn nog inspiratiebijeenkomsten op woensdag 9 juni (19.30 uur), vrijdag 11 juni (15.00 uur), zaterdag 12 juni (10.00 uur), en woensdag 16 juni (10.00 uur). De bijeenkomsten vinden plaats in de Bijentuin in de Zuidwijken en duren ongeveer 1,5 uur. Er is een maximaal aantal deelnemers mogelijk.

Lukt het niet om aan een inspiratiebijeenkomst mee te doen? Je kunt nog op veel meer manieren je ideeën en verhalen over de tunnel kenbaar maken. En er is zelfs een wedstrijd!
Kijk voor informatie en aanmelden op https://tunnelkunst.wixsite.com/werkgroep. Wijkbewoners van de Zuidwijken/Bronsbergen worden van harte uitgenodigd mee te doen.


Sponsors. Foto: PR