Mirjam Hegger in actie voor Podcast Summit. Foto: PR

Mirjam Hegger in actie voor Podcast Summit. Foto: PR

Zutphense Mirjam Hegger spreekt op Eerste Online Community Summit van Nederland

ZUTPHEN - De Zutphense Mirjam Hegger, podcast-expert die ambitieuze ondernemers helpt met het opzetten van hun eigen podcast, spreekt tijdens de allereerste Online Community Summit. Hegger interviewt voor haar eigen podcast bekende Nederlandse ondernemers. We love communities organiseert van 17 tot en met 21 mei 2021 het allereerste Online Community Summit van Nederland en België. Oprichter Maartje Blijleven organiseert het gratis summit om ondernemers te helpen om relevant te blijven in deze snel veranderende wereld.

Offline klanten aantrekken is door de lockdown vrijwel onmogelijk geworden. Online netwerken is echter nog wel mogelijk. “Online community building is voor veel ondernemers nog relatief nieuw en dus laten ze kansen liggen”, zegt organisator Maartje Blijleven.

“Met deze gratis summit willen we laten zien dat het voor iedere ondernemer mogelijk is om op een sympathieke, authentieke en betaalbare manier online klanten aan te trekken.”

5-daags Online Community Summit
Tijdens het 5-daagse Online Community Summit delen meer dan 25 toonaangevende ondernemers tips & tricks en inspirerende verhalen over hun eigen online community. Blijleven wil met het Online Community Summit minimaal 2.500 ondernemers bereiken.

De volledige lijst met sprekers is te vinden op de website. Het summit is 100 procent coronaproof en gewoon online te volgen.


onlinecommunity summit.nl