’s-Gravenstad Muziektheater Zutphen zoekt Evita

’s-Gravenstad Muziektheater Zutphen zoekt Evita

ZUTPHEN - ’s-Gravenstad Muziektheater Zutphen pakt voorzichtig de draad weer op. Wat heet, voorzichtig: de musicalvereniging gaat Op zoek naar Evita. Voor een grote productie volgend jaar maart.

’s-Gravenstad Muziektheater Zutphen wil ijzersterk uit de coronacrisis komen met de musical Evita. Een auditie voor deze musical wordt gehouden op 5 juni van dit jaar in theater de Hanzehof in Zutphen, Coehoornsingel 1 in Zutphen. Deze is van 11.00 tot 14.00 uur. De casting wordt afgenomen door de directie van de Hanzehof, Mirjam Radstake, dirigent Nick Moritz, regisseur Erik van der Zee, repetitor Karel Barten, pianist Michiel Hinnen en Ronkje Berkhof met 25 jaar bühne-ervaring.

De voorstellingen zijn 25 en 26 maart 2022. Voor deze musical kan men auditie doen voor de rollen, Evita, Che, Magaldi, Perón en Maitress. Kandidaten kunnen zich aanmelden bij Arie Kwak via aa.kwak55@gmail.com. Voor het ensemble is de zoektocht naar tenoren, bassen, sopranen en alten gestart, die in deze fantastische musical op de planken van de Hanzehof willen staan, om te acteren, zingen en te dansen. In de mail graag even aangeven wat de leeftijd is, of men ervaring heeft en voor welke rol men wil auditeren. Voor het ensemble kan men volstaan met de persoonlijke gegevens. De hoop is na de zomervakantie te kunnen starten met de repetities.


Voor meer info: Arie Kwak, tel. 055-3552505 of 06-25296710.