De regent, Paul Smit, reikte namens de Stichting GBW de waardebonnen aan de kinderen uit (vanwege privacy is er geen foto genomen met de kinderen). Foto: PR

De regent, Paul Smit, reikte namens de Stichting GBW de waardebonnen aan de kinderen uit (vanwege privacy is er geen foto genomen met de kinderen). Foto: PR

Stichting Het Gebroeders
Bakkers Weeshuis Paasactie

ZUTPHEN - Onlangs heeft Het Bakkers Weeshuis in samenwerking met Hema Zutphen een paasactie gehouden voor kinderen van de ouders aangesloten bij de Voedselbank en kinderen van het AZC in Zutphen.

170 kinderen namen een tegoedbon van 50 euro in ontvangst, te besteden bij de Hema in Zutphen voor kleding of schoeisel. De tegoedbon werd vergezeld door een paashaas en chocolade eitjes. Ook ontvingen alle kinderen een paasgroet, geschreven in drie talen; Engels, Arabisch en Farsi, met uitleg over de actie en de doelstelling van Stichting Gebroeders Bakkers Weeshuis. De regent, Paul Smit, reikte namens de Stichting GBW de waardebonnen aan de kinderen uit (vanwege privacy is er geen foto genomen met de kinderen).

Stichting Het Gebroeders Bakkers Weeshuis is een Zutphense charitatieve instelling, die zich met name richt op het geven van (financiƫle) ondersteuning aan kinderen in Zutphen en directe omgeving. De Stichting bestaat sinds 1850, het moment waarop de gebroeders Bakker hun nalatenschap bestemden voor dit doel. Sinds 2020 is er een innige samenwerking met Stichting Leergeld Zutphen. Donatie-aanvragen kunnen door Stichting Het Gebroeders Bakkers Weeshuis alleen in behandeling worden genomen als het aanvraagformulier, dat te verkrijgen is via site van de stichting, volledig is ingevuld en voorzien van de gevraagde kopieƫn.

St. Het Gebroeders Bakkers Weeshuis
Rijkenhage 22, 2701 LP, ZUTPHEN
info@bakkersweeshuis.nl
www.bakkersweeshuis.nl