DIENSTEN

Landelijke Paasdienst Remon-stranten

LOCHEM/ZUTPHEN - Dit jaar is de Remonstrantse Gemeente Lochem-Zutphen gevraagd om de Paasdienst voor de Landelijke Remonstranten vorm te geven. Daar is met met veel plezier ‘ja' op gezegd. De hele viering speelt zich af rond het Paasverhaal zoals dat in het evangelie van Johannes overgeleverd wordt. De opnames zijn gemaakt op een bijzondere locatie: de wijngaard van Wijngoed Kranenburg in Vorden. Daar bevindt zich ook een unieke replica van een Italiaanse kegelbaan.

Iedereen is van harte uitgenodigd om dit feest op Paasmorgen 4 april mee te beleven via de link op de website van de Landelijke Remonstranten: www.remonstranten.nl.


Paasklanken in Ontmoetings- kerk

EEFDE - op 4 april, Paaszondag, kan men 's middags om 14.30 uur genieten van een extra live TV-uitzending met als thema: Pasen. De uitzending duurt ongeveer een uur. Na het kerstjournaal, dat vanwege de lockdown in december niet door kon gaan, wil de taakgroep Kerk en Samenleving van de protestantse gemeente in Eefde dorpsbewoners nu een ‘herkansing' geven tijdens het grootste christelijke feest van het jaar. Inloggen kan via www.kerkdienstgemist.nl/Eefde.