Deelnemers van de fitnessles komen per groep van maximaal vier en op 1,5 meter afstand bij elkaar. Foto: Silvana Bakker
Deelnemers van de fitnessles komen per groep van maximaal vier en op 1,5 meter afstand bij elkaar. Foto: Silvana Bakker

Anytime Fitness Zutphen kijkt naar wat wel kan

ZUTPHEN - Anytime Fitness is blij dat ze haar klanten weer kan helpen om te investeren in hun gezondheid. De instructeurs zijn maar wat blij dat ze eindelijk weer kunnen starten met het geven van de ‘live’ lessen. Ze hebben het altijd gezellige contact met elkaar gemist, want bij Anytime Fitness staat begeleiding centraal.

In hun eentje een online live lesgeven is toch wel even flink doorpakken, ze moeten het doen zonder de energie en van dichtbij motiveren van de aanwezige Anytime-toppers.

Helaas mogen de deuren van de nieuwe sportschool die normaal gesproken 24/7 geopend is nog niet open, maar wel biedt het sportcentrum een mooi aanbod sporten aan voor jong en oud in de buitenlucht. Natuurlijk gaat dit volgens de richtlijnen van het RIVM en de branchevereniging. Zo zijn de aantallen deelnemers per groep maximaal 4 en wordt er 1,5 meter afstand gehouden. Voor en na deelname worden de handen en de materialen gedesinfecteerd, zo kan men op een veilige manier sporten.

De lessen worden aangeboden in zowel de ochtend als avonden. De sporter kan kiezen uit een 'functionele training', XCORE, Body Pump, Body Combat of Body Balance les. Alle trainingen zijn te volgen op eigen niveau. Dus of men nu een ervaren of beginnende sporter is, iedereen is welkom. Dus ga samen de strijd aan gaan met de corona-kilo’s en samen investeren in de gezondheid. De trainers kunnen niet wachten om daarbij te helpen en te begeleiden.

Kijk voor meer informatie op www.afzutphen.nl voor het aanbod en probeer het eens zeven dagen gratis. Anytime Fitness is gevestigd aan de Donkeresteeg 43 in Zutphen.