Bijzondere veiling Roparun Zutphen voor prachtig doel

ZUTPHEN - Roparun team Zutphen start vrijdag 26 maart, om precies 12.00 uur met een unieke veiling. In dit bizarre jaar heeft Roparun team Zutphen gezocht naar iets wat nog wel kan om geld in te zamelen voor het goede doel. Zij zouden het fantastisch vinden wanneer zij van start gaan met de Roparun en veel geld kunnen doneren.

Zelfs in deze zware tijd voor elke ondernemer, zijn diverse bedrijven bereid gevonden om een prijs ter beschikking te stellen voor de Roparun team Zutphen-veiling. Gehoopt wordt dat men massaal gaat bieden. Er zit voor iedereen wel iets bij, van een unieke orchidee, een prachtig voetbalshirt met handtekeningen van bekende spelers tot een dambord geheel in eigen lievelingskleuren samen te stellen. En ook een heerlijk dagje uit zit erbij.

Vanaf vrijdag 26 maart 12.00 uur kan men beginnen met het bieden, de veiling loopt door tot vrijdag 30 april 12.00 uur. Alle mensen die op dat moment de hoogste bieder zijn winnen het item waarop ze geboden hebben. De organisatie van Roparun team Zutphen zal er zorg voor dragen dat alle prijswinnaars hun gewonnen item zo spoedig mogelijk in hun bezit krijgen.

De veilingsite van Roparun team Zutphen is te bereiken via: www.roparunteamzutphen.nl/roparunveiling.